Referenser

"Utsagan om kvalitén på Stockhorvans pellets var absolut ingen överdrift. Det är en mycket bra kvalité. Det blir väldigt lite aska och jobbet med att aska ur pannan blir bara hälften så smutsigt. Sotaroverallen behöver jag inte ta på mig längre."
Boel, Gamleby, februari 2009

"Era pellets har avgjort den bästa kvalitén jämfört med de sorter jag kört med tidigare som dammade och finfördelades i småfraktioner. Det sparade en hel del arbete med mindre skräp i skruven och mellan brännarrören och på själva brännaren. Vi rengöringen av brännaren var det knappt synliga partiklar på delarna. Jag tackar för den goda servicen och kvalitén!"
Göran, Åtvidaberg, maj 2011

"Efter ca 3,5-4 års körning med Stockhorvans Pellets, rensade jag i dag för första gången botten på pelletsförrådet, innan jag fyller upp detta igen. Till min stora förvåning fanns det i stort sett inget "bös" alls. Helt enormt vilken kvalité det är på denna pellets. Kolla bifogad bild, 90% av det som ligger på golvet är ren pellets."
Ronny, Falkenberg, juni 2011 (F.d. skorstensfejarmästare i Marks kommun, i 20 år)

 

 

 

"Efter att har provat 4-5 olika leverantörer tog jag kontakt med Stockhorva pellets och med facit i hand var det ett väldigt bra beslut Har aldrig varit så nöjd helt otrolig kvalité på pellets, hjälpsamma, trevligt bemötande på kundservice, och det fina är att man får en service och genomgång av pelletsbrännaren, har man frågat hos andra leverantörer vill de att man ska anlita en extern servicetekniker men hos Stockhorva är det ett helhets koncept en fulländad lösning! Med all den hjälp jag fick har jag från att gjort av med 8 pallar på en säsong kvar över 90 säckar nu när säsongen börjar. Jag kan med gott samvete rekommendera alla jag känner Stockhorva Pellets."
Krister, Vetlanda/Skirö, september 2011

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår